Bal bannerek

Jobb bannerek

Kiemelt hírek

Költözik a könyvtár

2020.09.15. 10:46
Költözik a könyvtár

„Elérkezett az idő, hogy birtokba vegyük új könyvtárunkat!” – olvasható a József Attila Megyei és Városi Könyvtár honlapján. 

Pályázható a Krajcsirovics Ösztöndíj

Tatabánya Megyei Jogú Város Közgyűlése döntött a 2021. évi  Krajcsirovits Henrik  – Városi Művészeti Ösztöndíj meghirdetéséről. 

Hírek

Európai Autómentes Nap Tatabányán

Szeptember 22-én, kedden színes programokkal, délután szakmai fórummal várjuk Önöket, amelynek témája a városi tömeg- kerékpáros közlekedés.

Ismét pályázható a Stúdium Ösztöndíj!

Az idén újra meghirdette az önkormányzat a Stúdium Ösztöndíj Pályázatot, mely a Tatabánya Hazavár Program egyik elemeként a közép-, illetve felsőfokú képzésben résztvevő, nappali tagozatos, hiányszakmákat tanuló diákokat támogatja.

Új, ingyenes  WiFi hálózatok Tatabányán

„Az internetkapcsolat előmozdítása a helyi közösségekben” program keretében nyolc beltéri és hét kültéri helyszínen hozott létre a város díjtalanul igénybevehető internetkapcsolatot, összesen 26 wifi AP telepítésével.

Ingyen buszozhatnak a tatabányai diákok

Ezekben a napokban 5391 tatabányai diák családja kapja kézhez azt a határozatot, amely lehetővé teszi számukra a díjtalan utazást.

Őszi lomtalanítás Tatabányán

A megyeszékhely családi házas övezeteiben 2020. szeptember 14. és 28. között kerül sor az őszi lomtalanításra. Karantén alatt álló ingatlanokról származó lomtalanítási hulladékot nem szállítanak el.

„Csillénk színültig töltve”

Ezzel a címmel látható időszaki kiállítás a Bányászati és Ipari Skanzenben.

Programok

A rovatban nincs aktuális tartalom.