Jobb bannerek

Kiemelt hírek

Megújul a Millenniumi park és a Csónakázó-tó Tatabányán

A városi egységes parkfelújítási programot folytatva, a nemrég felújított Május 1. park és a Ligeti tó után most a város egyik legkedveltebb parkja, a Csónakázó-tó és környéke születik újjá.

Isten nyugosztalja Lobenwein Lászlónét, Kati nénit!

Fájó szívvel búcsúzunk Felsőgalla egykori képviselőjétől, Lobenwein Lászlónétól, Kati nénitől.

Hírek

Elbírálták a városi pályázatokat

Tatabánya Önkormányzata az idei évben három kategóriában hirdetett pályázatot a város intézményei, civil szervezetei és nyugdíjas klubjai számára.

Virágos Dózsakertért!

2015.05.19. 13:42
Virágos Dózsakertért!

2015. május 23-án, szombaton 10 órakor virágosztást tart Vejtey Miklós önkormányzati képviselő a II. Rákóczi Ferenc térnél, a SPAR melletti parkolóban.

XXV. Kihívás Napja

2015.05.19. 13:07
XXV. Kihívás Napja

Május 20-án, szerdán a Jubileum parkban és az AGORA sportlétesítményeiben zajlanak a központi szervezésű sportprogramok.

A fa évszázadai a múzeumban

„A fa évszázadai” címmel nyílt meg a Tatabányai Múzeum állandó kiállításának második egysége. A tárlat, amely a „Metamorfózis – Ember és természet kapcsolata az Által-ér völgyében” címet viseli, a történeti ökológia módszerével mutatja be városunkat és környékét a bronzkortól a népvándorlás koráig.

Újabb adomány a BD-től

2015.05.18. 15:20
Újabb adomány a BD-től

Hat asztalt és harminc széket adományozott a „Kéz a kézben” program keretében a Benedek Elek Óvodának a Becton Dickinson Hungary Kft. A mintegy 500 ezer forint értékű adomány a Napocska csoportba került.

Kisorsolták a nyereményeket

A T-Szol Zrt. három olyan fogyasztóját sorsolta ki az előre meghirdetett nyereményjátékon, akik az április 30-ig tartó időszakban az átalány típusú hődíj-számlázási módot választották, illetve már korábban csatlakoztak ehhez a fizetési módhoz.

Programok

A rovatban nincs aktuális tartalom.