Jobb bannerek

Kiemelt hírek

Új háziorvosi rendelő épül a Komáromi úton

Új, több, mint 150 négyzetméteres felnőtt háziorvosi rendelő kerül kialakításra a Komáromi utca 45. szám alatt. A helyreállítási és bontási munkálatok már január végén megkezdődtek, az új rendelő várhatóan már a nyár folyamán beköltözhető lesz az orvosok és az ápoló személyzet számára.

Átadásra került az új orvosi rendelő Újváros szívében

Új, több mint 300 négyzetméteres orvosi rendelő került átadásra Újvárosban, a Záray Márta-pihenőpark mellett, a Köztársaság útja 30-32. előtti területen. Az európai uniós támogatásból megvalósut beruházás részleteiről Schmidt Csaba polgármester, Bencsik János országgyűlési képviselő és Molnár Tamás, a városrész képviselője számolt be a helyszínen.

Hírek

További támogatás a rezsicsökkentéshez

Önkormányzati támogatás az „Otthon melege” pályázaton induló társasházaknak.

Szemétszedési akciónap

2015.03.26. 13:08
Szemétszedési akciónap

A Pro Vértes Nonprofit Zrt. a hétvégén 12. alkalommal szervezi meg „Tavaszi nagytakarítás” hagyományos szemétszedési akciónapját.

Föld órája március 28-án Tatabányán

A WWF idén, március 28-án szombaton, immár kilencedik alkalommal rendezi meg a Föld óráját.

Magyar Termék Nagydíj pályázat 2015

A tanúsított minőség iránti elkötelezettség elismerésére meghirdették az idei, 18. Magyar Termék Nagydíj nyilvános pályázatot.

XX. Peron Music Tehetségkutató

Ősszel rendezi meg a Peron Music Alapítvány a huszadik Peron Music Tehetségkutató Fesztivált. A Kárpát-medencében működő feltörekvő zenekaroknak 2015. augusztus 1-jéig lehet jelentkezni.

Parkolóbővítések Újvárosban

A városrészt érintő parkolási problémákat igyekeznek elsősorban orvosolni 2015-ben. A fejlesztésekről és beruházásokról Schmidt Csaba polgármester és Kilián Géza önkormányzati képviselő számolt be.

Programok

A rovatban nincs aktuális tartalom.