Bal bannerek

Jobb bannerek

Kiemelt hírek

Házhoz szállítás Tatabányán

Olyan vállalkozók, cégek jelentkezését várja az önkormányzat, akik élelmiszer, nyersanyag házhoz szállítást vállalnak Tatabányán saját árukészletből.

Segítséget nyújt a város a járványhelyzetben

Az alábbi telefonszámokon lehet segítséget kérni.

Legfontosabb városi intézkedések a járvány megfékezésére

A koronavírus-járvány elleni védekezés megszervezése érdekében Tatabánya város is mindent elkövet a tatabányaiak védelmében.

Tájékoztató megelőzéshez

Az alábbiakban közöljük a Nemzeti Népegészségügyi Központ tájékoztató plakátját a koronavírus járványos terjedésének megelőzéséről.

Hírek

Szentmise és emléktábla avató

Leleplezték az egy éve elhunyt Nagy László atya emléktábláját a bánhidai plébánia falán.

Miben élünk? - felmérik a háztartások lakáshelyzetét

A háztartások lakáskörülményeit feltáró országos felmérés lesz 2015. október 10. és november 30. között Miben élünk? – Lakásviszonyok, 2015 címmel. 

Eldőlt, kik a legprímábbak a megyében

A 2015-ös Megyei Príma Díjakat Tatabánya Város Fesztivál Fúvószenekara, a Bányász Mazsorett Együttes, Szerencsés Tibor tanár, edző és a Nádas Alexandra-Nagy Gábor művészházaspár vehette át.

Már az új kórházi szárny is segíti a gyorsabb gyógyulást

Megkezdte működését a Szent Borbála Kórház új, modern tömbje is: a különböző épületekben helyet kapó részlegek már a frissen felépült szárnyban fogadhatják a betegeket.

 

Új burkolatot kap a Bajcsy-Zsilinszky út

Október 5-étől az úttest felújítása miatt forgalomkorlátozásra kell számítani a Bajcsy-Zsilinszky úton: a munkák ideje alatt csak a Dózsa György út felől lehet majd az utcába behajtani.

Fiatalok Európája 2015

2015.10.01. 14:21
Fiatalok Európája 2015

Negyedjére rendezték meg az Agorában a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal által szervezett, fiataloknak szóló karrier- és információs börzét.

Programok

A rovatban nincs aktuális tartalom.