Jobb bannerek

Kiemelt hírek

Nemzeti Összetartozás Napja

Tatabányán az Életfa téren tartottak megemlékezést a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából 2019. június 4-én, a Nemzeti Összetartozás Napján, az 1920-as trianoni békeszerződés aláírásának 99. évfordulóján.

Átadták a Molnár János és a Zöld Ág Díjakat

Bakos Gergelyné, Kajsza Gyula és Jahn György vehette át idén a Molnár János-díjat Schmidt Csaba Polgármestertől. A Zöld Ág díjas Ácsi Gizella.

Hírek

Világítás és új pálya a Grosics stadionban

Schmidt Csaba polgármester és a „Tatabánya 2014 konzorciumot” alkotó három cég vezetője a Polgármesteri Hivatalban írta alá a szerződést.

Fejlesztések Újváros végén 2015-ben

Folytatódik a járdafelújítási program Újváros végén. Erről és az idei fejlesztésekről Schmidt Csaba polgármester és Bereznai Csaba önkormányzati képviselő számolt be.

Javaslatokat várunk

2015.04.08. 13:34
Javaslatokat várunk

Tatabánya Önkormányzata a Solymos Mihály-díj és a Tatabánya Közbiztonságáért Díj adományozására vár javaslatokat.

Közös Nevező

2015.04.07. 07:45
Közös Nevező
Három alkotó munkáiból nyílt kiállítás a József Attila Művelődési Házban, Alsógallán. Fehér Éva, Fehér János és Mórocz István fotóit tekinthetik meg az érdeklődők a jövőben.

Dózsakert is fejlődik

2015.04.04. 18:45
Dózsakert is fejlődik

Schmidt Csaba polgármester és Vejtey Miklós önkormányzati képviselő közös sajtótájékoztató keretében ismertette a 2015-ös évre tervezett beruházásokat Dózsakertben.

Szépül a Bánhidai lakótelep környéke
Schmidt Csaba polgármester és Turza Károly a Bánhidai lakótelep önkormányzati képviselője közös sajtótájékoztatót tartott: a 2015-ös évre tervezett beruházásokat ismertették a sajtó képviselőivel.

Programok

A rovatban nincs aktuális tartalom.