Jobb bannerek

Kiemelt hírek

Új háziorvosi rendelő épül a Komáromi úton

Új, több, mint 150 négyzetméteres felnőtt háziorvosi rendelő kerül kialakításra a Komáromi utca 45. szám alatt. A helyreállítási és bontási munkálatok már január végén megkezdődtek, az új rendelő várhatóan már a nyár folyamán beköltözhető lesz az orvosok és az ápoló személyzet számára.

Átadásra került az új orvosi rendelő Újváros szívében

Új, több mint 300 négyzetméteres orvosi rendelő került átadásra Újvárosban, a Záray Márta-pihenőpark mellett, a Köztársaság útja 30-32. előtti területen. Az európai uniós támogatásból megvalósut beruházás részleteiről Schmidt Csaba polgármester, Bencsik János országgyűlési képviselő és Molnár Tamás, a városrész képviselője számolt be a helyszínen.

Hírek

Fontos változások a kórházban

Folytatódnak a sürgősségi osztály kialakítási munkálatai a Szent Borbála Kórházban, emiatt március 9-től több változás is életbe lépett.

Ingyenes a gombavizsgálat
Március elsejétől újraindult az ingyenes lakossági gombavizsgálat!
Idei fejlesztések Óvárosban

A Ságvári Endre út és a Népház utca találkozásánál tartott sajtótájékoztatót Schmidt Csaba polgármester, a környéket 2015-ben érintő fejlesztésekről és beruházásokról.

Tiszán innen, Dunán túl

31 produkcióval örvendeztették meg közönségüket és a háromtagú zsűrit a népdaléneklési verseny résztvevői.

Felsőgalla tovább szépül

Közel 80 millió forintot fordít ebben az évben az önkormányzat Felsőgalla útjainak, épületeinek és közbiztonságának fejlesztésére.

Marika néni 90 évesen is kertészkedik

A kerek évfordulón virágcsokorral, ajándékcsomaggal köszöntötte Szabó Jánosnét Magyarné Kocsis Andrea képviselő.

Programok

A rovatban nincs aktuális tartalom.