Jobb bannerek

Kiemelt hírek

Megújul a Millenniumi park és a Csónakázó-tó Tatabányán

A városi egységes parkfelújítási programot folytatva, a nemrég felújított Május 1. park és a Ligeti tó után most a város egyik legkedveltebb parkja, a Csónakázó-tó és környéke születik újjá.

Isten nyugosztalja Lobenwein Lászlónét, Kati nénit!

Fájó szívvel búcsúzunk Felsőgalla egykori képviselőjétől, Lobenwein Lászlónétól, Kati nénitől.

Hírek

Biztonságosan közlekedni egy életúton

2006-tól egy speciális oktatási egységgel járja az országot a Magyar Autóklub. A program Tatabányára is elérkezett, április 14. és 19. között a TESCO parkolójában zajlik a rendezvény.

Zöldhulladék – Ne tüzeljünk, gyűjtsük!

A szabadtéri tüzek szempontjából a tavasz a legveszélyesebb időszak, ilyenkor Magyarországon évente több ezer tűz keletkezik.

Felújítások Kertvárosban

Kertváros családi házas övezetében is folytatódnak idén az út-, járda- és játszótér-fejlesztési programok.

Átalánydíj: kiszámítható fizetés

Az átalánydíjjal elkerülhető, hogy adósságspirálba kerüljön a fogyasztó; előre tervezhetővé, biztonságossá válik a távhőszámlák fizetése.

Kiírták a pályázatot

2015.04.14. 10:26
Kiírták a pályázatot

Megjelent az Edutus Főiskola külhoni tehetségeket támogató Collegium Talentumának felvételi pályázati kiírása a határon túli magyar értelmiségi utánpótlás-nevelés céljával.

„Lopják” a szemetet Tatabányán

A Tatabányán elindult szelektív hulladékgyűjtés során lakossági bejelentés alapján értesült a Vértes Vidéke, arról hogy a kitett papírhulladékot munkatársaik megérkezése előtt egy idegen furgon szedte össze.

Programok

A rovatban nincs aktuális tartalom.