Jobb bannerek

Kiemelt hírek

Fenyőfák begyűjtése

2020.01.02. 09:02
Fenyőfák begyűjtése

Január 13-17-ig, valamint 27-31-ig gyűjti be a fenyőfákat az NHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

Változnak a rendelési idők is egyes háziorvosi körzetekben

A jövő év elejétől a 4., a 7., a 25., a 31. és a 9. számú háziorvosi körzeteket érinti a változás.

Hírek

Klímavédelmi kezdeményezés

A Megyei Jogú Városok Szövetsége csatlakozott ahhoz a világméretű összefogáshoz, melyet Al Gore Nobel-díjjal kitüntetett, volt amerikai alelnök kezdeményezett, és amelyre Áder János köztársasági elnök is felhívta Magyarország figyelmét.

Megújul az uszodához vezető lépcső

Folytatódik Tatabányán a járdafelújítási program, 2015-ben összesen közel 3000 méter hosszan. Az idei első beruházást Óvárosban valósítják meg.

Vágányzári információk

2015. május 30-31. között az Almásfüzitő állomáson illetve Budaörs – Győrszentiván vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt módosul a vonatok menetrendje, illetve Almásfüzitő – Almásfüzitő felső állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

Egy hónappal rövidült a fűtési szezon

A kedvező őszi időjárás miatt közel harminc nappal kevesebbet fűtött a T-SZOL Zrt. Tatabányán a most véget ért szezonban. Idén 182 napig üzemelt a szolgáltatás, a 2013-14-es időszakban 210 napig tartott a fűtési idény.

Felavatták a Földi Imre termet

Földi Imréről, olimpiai bajnok súlyemelőnkről nevezte el harmadik sportiskolai osztálytermét a Dózsa György Sportiskolai Általános Iskola.

Elbírálták a városi pályázatokat

Tatabánya Önkormányzata az idei évben három kategóriában hirdetett pályázatot a város intézményei, civil szervezetei és nyugdíjas klubjai számára.

Programok

A rovatban nincs aktuális tartalom.