Bal bannerek

Jobb bannerek

Kiemelt hírek

Környezetbarát napelemes rendszer épül

Az önkormányzatok tulajdonában lévő épületek hatékonyabb energiafelhasználása, a racionális energiagazdálkodás elősegítése a célja annak a programnak, melyre Tatabánya sikerrel pályázott.

Várjuk javaslataikat három rangos városi elismerés elnyerésére!

2020. július 1-től augusztus 31-ig van lehetőségük javaslatot tenni a Szabó Ignác-díj, az Ezüst Turul Díj, illetve a Tatabánya Díszpolgára Cím elnyerésére.

Hírek

Szűrővizsgálattal az egészségért

Azok a tatabányai 45-65 év közötti hölgyek, akik az elmúlt két esztendőben nem vettek részt mammográfiás vizsgálaton, 2015. június hónapban névre szóló meghívót kapnak mammográfiás szűrővizsgálatra.

Bérlakási nyílászárócsere pályázat

Az önkormányzati tulajdonú ingatlanok bérlői idén is pályázhatnak a nyílászárók cseréjének támogatására, a korábbi évek gyakorlatával ellentétben ezentúl folyamatosan.

Muskátlik az ablakokba

2015.06.05. 19:28
Muskátlik az ablakokba

Közel hétszáz tő muskátlit osztott szét Schmidt Csaba polgármester a „Legszebb ablak” program pályázói között az Árpád téren.

Ilona néni 90 éves

2015.06.05. 13:30
Ilona néni 90 éves
Bajcsi Gézánét születésnapja alkalmából leánya otthonában köszöntötte Bereznai Csaba alpolgármester, aki emléklapot, ajándékkosarat és virágcsokrot is nyújtott át e jeles nap alkalmából a szépkorú részére.
Mezítlábas tanösvény a Kölcseyben

Ünnepélyes keretek között adta át a Kölcsey Ferenc Általános Iskola mezítlábas tanösvényét és korszerű kültéri fitnesz-eszközeit Dr. Bogárné Géber Zsuzsanna és Magyarné Kocsis Andrea képviselő asszony.

Vágányzári információk

2015. június 5-27. között a Komárom-Hegyeshalom állomások között, valamint 2015. június 6-7-én a Győrszentiván állomáson végzett pályakarbantartási munkák miatt módosul a vonatok menetrendje.

Programok

A rovatban nincs aktuális tartalom.