Bal bannerek

Jobb bannerek

Kiemelt hírek

Költözik a könyvtár

2020.09.15. 10:46
Költözik a könyvtár

„Elérkezett az idő, hogy birtokba vegyük új könyvtárunkat!” – olvasható a József Attila Megyei és Városi Könyvtár honlapján. 

Pályázható a Krajcsirovics Ösztöndíj

Tatabánya Megyei Jogú Város Közgyűlése döntött a 2021. évi  Krajcsirovits Henrik  – Városi Művészeti Ösztöndíj meghirdetéséről. 

Hírek

Városi díjátadó és bányásznapi felvonulás

Szombaton adták át a Solymos Mihály-díjat és a Tatabánya Közbiztonságáért díjat a Skanzenben. Képes összefoglaló a hétvégi bányásznapi programokról.

70. Bányásznapi megemlékezések

Fotóválogatás a 70. Bányásznap alkalmából rendezett megemlékezésekről.

FRISS - Bányásznapi koszorúzások módosult időpontjai

A 70. Tatabányai Bányásznap fesztiválprogramjai elmaradnak, így idén nem rendezzük meg a szokásos Május 1. parki háromnapos fesztivált, nem lesznek koncertek, nem lesz vásár, nem lesz vidámpark, nem lesz tűzijáték.

Megkezdték a társasházi hulladéktárolók mosását

Az NHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. munkatársai a 770 és 1100 literes hulladéktárolók mosását, fertőtlenítését végzik társasházi lakóövezetben, valamint a Hatos- és Mésztelepen.

Tájékoztató adóbefizetési határidőről

A helyi és átengedett központi adóknak (építményadó, telekadó és gépjárműadó) valamint a helyi iparűzési adó előlegének 2020. II. félévi befizetési határideje általános esetben 2020. szeptember 15. napja.

Próbanépszámlálást tart a KSH

Országszerte 72 település mintegy 14 000 háztartása segítheti a jövő évi népszámlálás előkészítését.

Programok

A rovatban nincs aktuális tartalom.