Jobb bannerek

Kiemelt hírek

„Jó szerencsét!” hagyományőrző vetélkedő

Idén is több száz diák nevezett a „Jó szerencsét!” városi helytörténeti vetélkedőre Tatabányán.

Vadóc László a Tatabánya Sportjáért Díjas

Ünnepélyes keretek között, Földi Imre dicső emlékének adózva Schmidt Csaba polgármester adta át a díjazott sportolótehetségek számára a Földi Imre Sportösztöndíjat, a Tatabánya Sportjáért Díjat, valamint a Bajnok Program Sportösztöndíjait.

Hírek

Nyuszi hopp! Húsvétra hangolók gyermekeknek

Az ünnephez közeledve Tatabányán már elkezdődtek a különböző, rendhagyó tematikus, játékos programok, melyekkel az aprócska és a nagyobbacska gyermekek ráhangolódhatnak a keresztény egyház legnagyobb ünnepére, a húsvétra.

Zarándokvonat indul Csíksomlyóra

Már megvásárolhatja jegyét a 2019. május 31-én Őszentsége Ferenc pápa ünnepi csíksomlyói szentmiséjére induló zarándokvonatra!

Sportnap az Éltes Iskolában

A Fogyatékkal Élők Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetsége március 30.-án tartotta hagyományos tavaszi sport és egészségmegőrző napját a Tatabányai Éltes Mátyás Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Általános Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola tornatermében és aulájában, valamint ebédlőjében.

Skerlanitz Ottó János 90 éves! – Isten éltesse!

Nincs az az ifjúság mi el ne múlna - szól a jól ismert mondás, melyre frissességével, munkakedvével, gondolkodásmódjával egyaránt rácáfol Skerlanitz Ottó János, akit tatabányai otthonában 90. születésnapja alkalmából köszöntött Schmidt Csaba polgármester 2019. március 26-án délelőtt.

 

Permeteznek a városban vasárnap este!

2019.03.24-én vasárnap este növényvédelmi kezelést hajtanak végre Tatabánya területén.

Föld Órája 2019. március 30-án Tatabányán!

A WWF idén, március 30-án, szombaton rendezi meg a Föld Óráját. Ezen a napon, helyi idő szerint 20:30 és 21:30 között a csatlakozók egy órán át lekapcsolják épületeik díszkivilágítását, az éghajlatváltozás hatásai ellen való küzdelem jegyében.

Programok

A rovatban nincs aktuális tartalom.