Bal bannerek

Jobb bannerek

Kiemelt hírek

Új ügyvezetőt keres a Tatabánya Erőmű és a T-Busz

Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet a Tatabánya Erőmű és a T-Busz ügyvezetői pozíciójának betöltésére.

A mélygarázs külső határoló falainak, pilléreinek és födémének vasszerelése, betonozása zajlik

Az év második felében megépülhet az új, 300 gépjármű befogadására alkalmas kétszintes mélygarázs, mely teljes egészében önkormányzati tulajdonban lesz.

Hírek

Beruházási ügyintézőt keresünk

Tatabánya Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Beruházási ügyintéző munkakör betöltésére pályázatot hirdet. A benyújtás határideje: 2017. május 5.

Áramszünet lesz

2017.04.05. 12:48
Áramszünet lesz

Az E.ON tájékoztatása szerint áramszünetre kell számítani április 19-én és április 20-án Kertvárosban a hálózat korszerűsítése, a vezetékek feszültségmentesítése miatt.

Pályázatra hív az Államkincstár

Mesterecset Pályázat címmel hirdet országos rajz- és fotópályázatot a Magyar Államkincstár. 

Internetes veszélyekre figyelmeztetnek

A többekben aggodalmat keltő Kék bálna jelenségről a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztálya hírlevélben adott tájékoztatást többek között az iskoláknak.

Régi fotókat várnak Kertvárosról

A Bányász Művelődési Otthon egy kiállítás megrendezéséhez keres régi fényképeket a bányászatról és Kertváros építéséről. Arra kéri azokat, akiknek vannak fotóik, a digitalizálás idejére adják kölcsön!

Tatabányaiak is a döntőben

A X. Szakma Kiváló Tanulója Versenyre és az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyre készülve a napokban tartják a fémiparos szakmák országos döntőjét Esztergomban, a TSZC Géza Fejedelem Ipari Szakképző Iskolájában.

Programok

A rovatban nincs aktuális tartalom.