Bal bannerek

Jobb bannerek

Kiemelt hírek

Új ügyvezetőt keres a Tatabánya Erőmű és a T-Busz

Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet a Tatabánya Erőmű és a T-Busz ügyvezetői pozíciójának betöltésére.

A mélygarázs külső határoló falainak, pilléreinek és födémének vasszerelése, betonozása zajlik

Az év második felében megépülhet az új, 300 gépjármű befogadására alkalmas kétszintes mélygarázs, mely teljes egészében önkormányzati tulajdonban lesz.

Hírek

Rendeződött a közvilágítás helyzete a Panoráma lakóparkban

Utolsó, befejező üteméhez érkezett a Panoráma lakópark közvilágításának átépítése. A három ütemben zajló beruházás 30.854.942 Ft-ból valósult meg.

Megújul a Béla király körtér alsó útja

Megkezdődött a Béla király körtér alsó útjának teljes körű felújítása. A kivitelező, Geotech Kft. tájékoztatása szerint forgalomkorlátozásra és parkolási tilalomra kell számítani az újvárosi utcában. A beruházás rendkívüli összetettsége miatt ugyanis nem lehet szakaszosan végrehajtani a felújítást, hanem a teljes utcán egyszerre kell megkezdeni a munkálatokat.

Pénteken irány a Liget!

2017.10.11. 09:16
Pénteken irány a Liget!

Habár hivatalosan a Jó szerencsét Emlékév véget ért az október 8-i zárógálával, a programok még nem fejeződtek be!

Júlia néni 90 éves

2017.10.10. 10:40
Júlia néni 90 éves

90. születésnapját ünnepelte nemrégiben Lontai Jánosné, Júlia néni. A jeles nap alkalmából Turainé John Katalin alpolgármester asszony lepte meg az idős hölgyet. 

Lezárult az Emlékév

2017.10.09. 16:54
Lezárult az Emlékév

Színvonalas gálával zárult a Jó szerencsét! Emlékév vasárnap. A Jászai Mari színházban tartott ünnepi eseményen Tatabányán élő, vagy innen elszármazott művészek, művészeti csoportok léptek fel hálás közönség előtt, kétszer is megtöltve a színház nézőterét. 

A vértanúkra emlékeztek

Az aradi hősök előtt hajtottak fejet a megjelentek október 6-án, pénteken, az Aradi Vértanúk terén elhelyezett kopjafáknál. 

Programok

A rovatban nincs aktuális tartalom.