Bal bannerek

Jobb bannerek

Kiemelt hírek

Szúnyogirtás Tatabányán!

A hálózat korszerűsítését végzi az E-on Tatabányán. A tervszerű fejlesztés miatt július 28-án, kedden 8.00-15.30-ig áramszünet lesz az Antall József utcában. 

Újra együtt a Grundfos Tatabánya KC csapata

Megkezdte a közös munkát a Grundfos Tatabánya KC férfi kézilabda csapata.

Hírek

Szombaton búcsúztatják dr. Bene Magdolnát

2016. november 5-én 13 órakor vesznek végső búcsút a város korábbi címzetes főjegyzőjétől az Újtelepi temetőben. Dr. Bene Magdolnát Tatabánya a saját halottjának tekinti.

Egészségügyi referenst keresünk!

Tatabánya Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala egészségügyi referens munkakör betöltésére pályázatot hirdet. A pályázat benyújtásának határideje november 25.

Pályaválasztási Kiállítás tizenhetedszer

A Kormányhivatal az elmúlt évek gyakorlatához hasonlóan, az idei évben is megrendezi a Pályaválasztási Kiállítást, ami a nagy érdeklődés miatt 2016-ban már három napon át várja a látogatókat.

Közterület-felügyelőt keresünk!

Tatabánya Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala közterület-felügyelő munkakör betöltésére pályázatot hirdet. A pályázat benyújtásának határideje november 30.

Kondizzon az egészségért!

A város legnagyobb kondiparkja épült meg Újvárosban, a Mártírok útja 82-89. előtt, amely várja a család apraját-nagyját.

Nagy László emlékére

2016.11.02. 07:20
Nagy László emlékére

A felvidéki Perbete község közös támogatási kérelem benyújtását kezdeményezte városunkkal. A pályázattal a néhai bánhidai prépostnak szeretnének méltó emléket állítani.

Programok

A rovatban nincs aktuális tartalom.