Bal bannerek

Jobb bannerek

Kiemelt hírek

Látogatási rend változás a helyi idősotthonokban

A koronavírus járvány terjedésének megelőzése érdekében szombattól (szeptember 5.) a Tatabányai ESZI igazgatója a bentlakásos intézményeiben – Szent Teréz Idősek Otthona, Szent Margit Idősek Otthona – látogatási és egyben kijárási tilalmat rendel el.

Kedvezményes színházbérletekre lehet pályázni

Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata idén is támogatja a színházbérletek vásárlását.

Hírek

Baku: Tizenhat magyar dzsúdós utazik

Tizenhat magyar, köztük két tatabányai cselgáncsozó utazhat a júniusi Európa-bajnokságra, melyet a bakui Európa Játékok keretében rendeznek meg.

20. Nemzetközi Hét az Edutuson

Az Edutus Főiskola immár 20. alkalommal, 2015. április 12-17. között rendezi meg Nemzetközi Hetét, amelyre 72 külföldi hallgató és 12 vendégoktató érkezett.

Szebb, emberibb környezetért 2015

Tatabánya Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala idén is meghirdette a „Szebb, emberibb környezetért” pályázatot.

A katyni áldozatokra emlékeztek

A II. világháborúban, Oroszország területén kivégzett közel 22 ezer katonatisztre és az öt évvel ezelőtti légikatasztrófa áldozataira emlékeztek az Aradi Vértanúk terén.

Roma Táncverseny idén is

A Füzes Utcai, a Móra Ferenc és az Éltes Mátyás Általános Iskola táncos lábú diákjai mérték össze a tudásukat a Nemzetközi Roma Nap alkalmából.

A Kertvárosi lakótelep is fejlődik

A 2015-ös fejlesztésekről Schmidt Csaba polgármester és Pataki Zoltánné önkormányzati képviselő számolt be a körzet legnagyobb beruházásának helyszínén, a Szent György és a Petőfi Sándor utca sarkán.

Programok

A rovatban nincs aktuális tartalom.