Bal bannerek

Jobb bannerek

Kiemelt hírek

Látogatási rend változás a helyi idősotthonokban

A koronavírus járvány terjedésének megelőzése érdekében szombattól (szeptember 5.) a Tatabányai ESZI igazgatója a bentlakásos intézményeiben – Szent Teréz Idősek Otthona, Szent Margit Idősek Otthona – látogatási és egyben kijárási tilalmat rendel el.

Kedvezményes színházbérletekre lehet pályázni

Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata idén is támogatja a színházbérletek vásárlását.

Hírek

Dózsakert is fejlődik

2015.04.04. 18:45
Dózsakert is fejlődik

Schmidt Csaba polgármester és Vejtey Miklós önkormányzati képviselő közös sajtótájékoztató keretében ismertette a 2015-ös évre tervezett beruházásokat Dózsakertben.

Szépül a Bánhidai lakótelep környéke
Schmidt Csaba polgármester és Turza Károly a Bánhidai lakótelep önkormányzati képviselője közös sajtótájékoztatót tartott: a 2015-ös évre tervezett beruházásokat ismertették a sajtó képviselőivel.
Értéktár Bizottság Tatabányán

Tatabányán is megalakult a helyi értékeket összesítő bizottság, az önkormányzat, a múzeum, a levéltár, a könyvtár és a kamara szakembereinek közreműködésével.

Újabb vetélkedőkre hív Bedzin

A tatabányai gyermekek, felnőttek és kreatív egyesületek jelentkezését is várják azokra a vetélkedőkre, amelyeket Bedzin, Tatabánya lengyel testvérvárosa hirdetett meg.

Vége a bombariadónak!

2015.03.31. 09:13
Vége a bombariadónak!
Helyreállt a rend a tatabányai buszpályaudvaron.
Kazinczy verseny alsósoknak

Hagyományosan a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola rendezte meg a Kazinczy Ferencről elnevezett olvasási és szépkiejtési versenyt.

Programok

A rovatban nincs aktuális tartalom.