Bal bannerek

Jobb bannerek

Kiemelt hírek

Várjuk javaslataikat három rangos városi elismerés elnyerésére!

2020. július 1-től augusztus 31-ig van lehetőségük javaslatot tenni a Szabó Ignác-díj, az Ezüst Turul Díj, illetve a Tatabánya Díszpolgára Cím elnyerésére.

Szúnyogirtás Tatabányán!

A hálózat korszerűsítését végzi az E-on Tatabányán. A tervszerű fejlesztés miatt július 28-án, kedden 8.00-15.30-ig áramszünet lesz az Antall József utcában. 

Hírek

Beruházási ügyintézőt keresünk

Tatabánya Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Beruházási ügyintéző munkakör betöltésére pályázatot hirdet. A benyújtás határideje: 2017. május 5.

Áramszünet lesz

2017.04.05. 12:48
Áramszünet lesz

Az E.ON tájékoztatása szerint áramszünetre kell számítani április 19-én és április 20-án Kertvárosban a hálózat korszerűsítése, a vezetékek feszültségmentesítése miatt.

Pályázatra hív az Államkincstár

Mesterecset Pályázat címmel hirdet országos rajz- és fotópályázatot a Magyar Államkincstár. 

Internetes veszélyekre figyelmeztetnek

A többekben aggodalmat keltő Kék bálna jelenségről a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztálya hírlevélben adott tájékoztatást többek között az iskoláknak.

Régi fotókat várnak Kertvárosról

A Bányász Művelődési Otthon egy kiállítás megrendezéséhez keres régi fényképeket a bányászatról és Kertváros építéséről. Arra kéri azokat, akiknek vannak fotóik, a digitalizálás idejére adják kölcsön!

Tatabányaiak is a döntőben

A X. Szakma Kiváló Tanulója Versenyre és az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyre készülve a napokban tartják a fémiparos szakmák országos döntőjét Esztergomban, a TSZC Géza Fejedelem Ipari Szakképző Iskolájában.

Programok

A rovatban nincs aktuális tartalom.