Bal bannerek

Jobb bannerek

Kiemelt hírek

Megújul az Arany János Óvoda

Az egész nyári szünetben nyitva tartanak a tatabányai bölcsődék és óvodák.

Erre figyeljünk a lomtalanítás során!

Cikkünkben összefoglaltuk a legfontosabb információkat a lomtalanítással kapcsolatban. 

Hírek

Bérlakási nyílászárócsere pályázat

Az önkormányzati tulajdonú ingatlanok bérlői idén is pályázhatnak a nyílászárók cseréjének támogatására, a korábbi évek gyakorlatával ellentétben ezentúl folyamatosan.

Muskátlik az ablakokba

2015.06.05. 19:28
Muskátlik az ablakokba

Közel hétszáz tő muskátlit osztott szét Schmidt Csaba polgármester a „Legszebb ablak” program pályázói között az Árpád téren.

Ilona néni 90 éves

2015.06.05. 13:30
Ilona néni 90 éves
Bajcsi Gézánét születésnapja alkalmából leánya otthonában köszöntötte Bereznai Csaba alpolgármester, aki emléklapot, ajándékkosarat és virágcsokrot is nyújtott át e jeles nap alkalmából a szépkorú részére.
Mezítlábas tanösvény a Kölcseyben

Ünnepélyes keretek között adta át a Kölcsey Ferenc Általános Iskola mezítlábas tanösvényét és korszerű kültéri fitnesz-eszközeit Dr. Bogárné Géber Zsuzsanna és Magyarné Kocsis Andrea képviselő asszony.

Vágányzári információk

2015. június 5-27. között a Komárom-Hegyeshalom állomások között, valamint 2015. június 6-7-én a Győrszentiván állomáson végzett pályakarbantartási munkák miatt módosul a vonatok menetrendje.

A Nemzeti Összetartozás Napja

Az emlékezés fontosságát hangsúlyozta a Nemzeti Összetartozás Napjának városi ünnepségén Turainé John Katalin alpolgármester. Az 1920-as trianoni békeszerződés aláírásának 95. évfordulójára emlékezők az Életfa szobor előtti téren gyűltek össze.

Programok

A rovatban nincs aktuális tartalom.