Bal bannerek

Jobb bannerek

Kiemelt hírek

Nemzeti Összetartozás Napja

Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából városi megemlékezést rendezett az Életfánál.

Folytatódik a kerékpárút építése az Erőmű-tónál

Európai Uniós forrás teszi lehetővé az Oroszlány felé vezető és a Tata felől érkező kerékpárutak összekötését.

Hírek

Zöldebb és modernebb lesz Dózsakert is

Elkezdődött „A városközpont és Dózsakert közösségi tereinek rekonstrukciója” elnevezésű projekt megvalósítása összesen több mint 1,8 milliárd forintos európai uniós támogatásból. A beruházás keretében a dózsakerti sétálóutcával együtt a Dózsa György út mentén található üzletek előtti terület is megújul, és akadálymentessé válik.

Szénrajzok a Kortárs Galériában

90 művész 210 munkája versengett azon az országos pályázaton, melynek nyertes munkáiból csütörtök délután nyílt kiállítás a Vértes Agorája Kortárs Galériájában. 
 

Kilencven éves a görög hölgy

Görög és papi ősöktől származó hölgyet köszöntött 90. születésnapja alkalmából Turainé John Katalin alpolgármester asszony. 

Központi koszorúzás a Vértanúk terén

A 67. Bányásznap első napján tartották meg a központi koszorúzást a Vértanúk terén. A rendezvényen nagyon sok érdeklődő vett részt, hogy tisztelegjen őseink és bányászmúltunk előtt.

Pályázat közösségi ház működtetésére

Az önkormányzat pályázatot hirdetett a Béla király körtéri közösségi ház közösségi színtérként történő működtetésére.

Művészek figyelem!

2017.09.04. 12:01
Művészek figyelem!

A képzőművészet, az iparművészet, a zene- és táncművészet, a filmművészet, fotóművészet és az irodalom területén alkotók ismét pályázhatnak a Krajcsirovits Henrik – Városi Művészeti Ösztöndíjra.

Programok

A rovatban nincs aktuális tartalom.