Bal bannerek

Jobb bannerek

Kiemelt hírek

Nemzeti Összetartozás Napja

Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából városi megemlékezést rendezett az Életfánál.

Folytatódik a kerékpárút építése az Erőmű-tónál

Európai Uniós forrás teszi lehetővé az Oroszlány felé vezető és a Tata felől érkező kerékpárutak összekötését.

Hírek

Teljes egészében lezárják a Kóta József utcát

2017. július 25-én, kedden reggel 06.00 órától útfelújítás miatt teljes egészében lezárják a Kóta József utcát.

Jól mulattak a micimackósok

Családi nappal zárta a Micimackó Óvoda az NTP-KKI-16-0444 számú egyéves projektjét. A kétmillió forintos vissza nem térítendő támogatásból két tehetségműhely és számtalan kirándulás, kulturális program valósulhatott meg a nevelési év során.

Zöld lámpa az új buszoknak

A tatabányai közösségi közlekedés színvonalának és hatékonyságának javítása érdekében a Modern Városok Program keretében megvalósuló beruházás támogatási okiratának ünnepélyes átadására érkezett városunkba Csepreghy Nándor miniszterhelyettes, akit Schmidt Csaba polgármester, Bencsik János országgyűlési képviselő és Kupi Gábor, az újonnan alakult busztársaság, a T-Busz Kft. ügyvezetője fogadott a Városházán. 

Energiahatékonyabb lesz a Kodály Óvoda épülete

Megkezdődött az energetikai korszerűsítés az újvárosi Kodály Zoltán Óvodában. Az intézménybe járó gyermekek és nevelőik jóval energiatakarékosabb épületet vehetnek hamarosan újra birtokba, hiszen falaik között nemrégiben megkezdték a fűtési rendszer teljes megújítását.

Lakossági fórum Dózsakertben

Vejtey Miklós, Dózsakert önkormányzati képviselője 2017. július 20-án, csütörtökön 17.30-tól lakossági fórumot tart a Dózsa György Sportiskolai Általános Iskolában.

A könyvtár igazgatói álláshelyének betöltésére lehet pályázni

A határozott időtartamú, 2017. október 9-től 2022. október 8-ig szóló vezetői megbízásra augusztus 3-ig lehet jelentkezni.

Programok

A rovatban nincs aktuális tartalom.