Bal bannerek

Jobb bannerek

Kiemelt hírek

Nemzeti Összetartozás Napja

Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából városi megemlékezést rendezett az Életfánál.

Folytatódik a kerékpárút építése az Erőmű-tónál

Európai Uniós forrás teszi lehetővé az Oroszlány felé vezető és a Tata felől érkező kerékpárutak összekötését.

Hírek

Pályázzon fűtéskorszerűsítésre!

Tatabánya önkormányzata pályázatot hirdet távfűtött társasházak és lakásszövetkezeti épületek részére fűtési hálózatuk korszerűsítésére.

Sakkoztak, pingpongoztak, csocsóztak, biliárdoztak, fociztak

29 gyermek részvételével zajlott az idei Tatabányai Ifjúsági Sakktábor a Kertvárosi Bányász Művelődési Otthonban a Lángos Józsa Sakk-kör Egyesület szakmai hátterével,  Mészáros Vilmos táborvezető irányításával.

Településképi Arculati Kézikönyv - Várjuk az Ön véleményét is!

Tatabánya Önkormányzata elindította a Településképi Arculati Kézikönyv elkészítésének folyamatát, amelyhez várja a tatabányaiak ötleteiet, javaslatait egészen 2017. július 31-ig!

Energiahatékony napelemek a Kormányhivatal tetején

Közel 600 napelem került a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal épületének tetejére, annak a nyertes pályázatnak köszönhetően, melynek keretében 9 megyei ingatlan energetikai felújítása valósul meg. 

Minőségi szolgáltató veszi át az orvosi ügyeletet

Az Oroszlányban és Tatán is jelen lévő Inter-Ambulance Zrt. működteti 2017. július 1-jétől Tatabányán a háziorvosi ügyeletet, s látja el a megyeszékhely lakóin kívül Környe, Várgesztes, Vértessomló, Vértesszőlős, Tarján, Héreg és Szárliget betegeit. Az elmúlt hetek megtévesztő híreivel ellentétben természetesen nem maradnak ügyeleti ellátás nélkül a gyermekek sem.

„Történelmet kézbesítünk” - A Magyar Posta utazó kiállítása Tatabányán

A Postamúzeum utazó kiállítással emlékezik a magyar posta függetlenné válásának 150. évfordulójára. A tárlatot Tatabányára is elhozzák, melyet 2017. július 3-án és 4-én ingyenesen lehet megtekinteni a Megyeháza tér parkolójában!

Programok

A rovatban nincs aktuális tartalom.