Bal bannerek

Jobb bannerek

Kiemelt hírek

Veszélyhelyzeti ellátási információk

A veszélyhelyzeti diszpécserszolgálatunk június 5-én (jövő héten pénteken) érhető el utoljára. Ebédigényeket a jövő héten már nem veszünk fel.

Rendkívüli menetrendet vezet be a T-BUSZ

A járatokra és az utazási szokásokra vonatkozóan is változásokra kell számítani.

Hírek

Rendeződött a közvilágítás helyzete a Panoráma lakóparkban

Utolsó, befejező üteméhez érkezett a Panoráma lakópark közvilágításának átépítése. A három ütemben zajló beruházás 30.854.942 Ft-ból valósult meg.

Megújul a Béla király körtér alsó útja

Megkezdődött a Béla király körtér alsó útjának teljes körű felújítása. A kivitelező, Geotech Kft. tájékoztatása szerint forgalomkorlátozásra és parkolási tilalomra kell számítani az újvárosi utcában. A beruházás rendkívüli összetettsége miatt ugyanis nem lehet szakaszosan végrehajtani a felújítást, hanem a teljes utcán egyszerre kell megkezdeni a munkálatokat.

Pénteken irány a Liget!

2017.10.11. 09:16
Pénteken irány a Liget!

Habár hivatalosan a Jó szerencsét Emlékév véget ért az október 8-i zárógálával, a programok még nem fejeződtek be!

Júlia néni 90 éves

2017.10.10. 10:40
Júlia néni 90 éves

90. születésnapját ünnepelte nemrégiben Lontai Jánosné, Júlia néni. A jeles nap alkalmából Turainé John Katalin alpolgármester asszony lepte meg az idős hölgyet. 

Lezárult az Emlékév

2017.10.09. 16:54
Lezárult az Emlékév

Színvonalas gálával zárult a Jó szerencsét! Emlékév vasárnap. A Jászai Mari színházban tartott ünnepi eseményen Tatabányán élő, vagy innen elszármazott művészek, művészeti csoportok léptek fel hálás közönség előtt, kétszer is megtöltve a színház nézőterét. 

A vértanúkra emlékeztek

Az aradi hősök előtt hajtottak fejet a megjelentek október 6-án, pénteken, az Aradi Vértanúk terén elhelyezett kopjafáknál. 

Programok

A rovatban nincs aktuális tartalom.