Stúdium Ösztöndíj

Jelentkezz Stúdium Ösztöndíjra!

Havi tizenötezer forintos ösztöndíjat is kaphatsz, ha hiányszakmában tanulsz! A Tatabánya Hazavár program részeként, a Stúdium Ösztöndíj program keretében ebben a félévben is támogatunk Téged!

Várjuk pályázatodat, ha hiányszakmában tanulsz és legalább 3,0-as átlagod valamint tatabányai lakcímmel rendelkezel és megfelelsz a további feltételeknek!

 A szakképzések közül az alábbiakat tanulók nyújthatnak be pályázatot:

Mechatronikai technikus, elektronikai technikus, elektrotechnikai technikus, vegyipari technikus, vegyipari rendszerüzemeltető technikus, biotechnológus, technikus gépi forgácsoló, épület és szerkezetlakatos, ipari gépész, műanyag feldolgozó, villanyszerelő, hegesztő, központi fűtés- és gázhálózat szerelő, szerszámkészítő, elektromechanikai műszerész, autószerelő, gépgyártás-technológiai technikus, CAD-CAM informatikus, szociális gondozó, ápoló, logisztikus

Egyetem vagy főiskola nappali tagozatán tanuló tatabányai fiatalok tanulmányainak támogatására az a hallgató pályázhat, aki:

•    műszaki, természettudományi szakokon - biológus, vegyészmérnök, molekuláris bionikai mérnök, biomérnök- orvosi vagy az alábbi egészségügyi szakokon - szociális gondozó, diplomás szakápoló, mentőtiszt, szakokon tanulmányokat folytat az ország bármelyik felsőoktatási intézményének nappali tagozatán,
•    óvodapedagógus szakon, vesz részt az ország bármelyik felsőoktatási intézményének nappali tagozatán
•    tanár szakos képzésben vesz részt az ország bármelyik felsőoktatási intézményének nappali tagozatán fizika, kémia, matematika szak, vagy szakpár felvételével.
•    28. életévét a pályázat benyújtásának időpontjáig még nem töltötte be,
•    állandó tatabányai lakos,
•    első diplomáját kívánja megszerezni
•    ugyanazon szakirány magasabb képzési szintjén diplomát kíván megszerezni (MSc képzés)
•    a pályázat benyújtását megelőző félévben legalább elérte a 3,00-as tanulmányi átlagot (félévi súlyozott átlag).

Nincs más dolgod, mint letölteni a jelentkezési lapot, és minél hamarabb visszajuttatni a Polgármesteri Hivatalba, hiszen a leadás határideje 2020. február 14.

A pályázatok elbírálási határideje: 2020. február 28.

Felsőfokú képzés estén havi 10.000 forintot is kaphatsz, míg szakmunkás tanulóként az állami ösztöndíjad és a tanulmányi eredményed függvényében havi 3.000, 6.000, 9.000, 12.000 vagy 15.000 forintos összeghez juthatsz.

Kérdéseidre szívesen válaszolunk telefonon vagy e-mailben is, hívj minket a 34/515-700-os telefonszámon és kérd a 305-ös melléket, vagy írj nekünk a tromposch@tatabanya.hu címre!

A pályázati felhívások és adatlapok letölthetők innen!