Bal bannerek

Jobb bannerek

Közélet

A rossz idő ellenére is többen eljöttek az ételosztásra

A hatpárti összefogás és az Összefogás Tatabányáért frakció képviselői szolidaritási akcióprogramot hirdettek decemberben.

Ünnepi műsor a Szent Márton Otthonban

Nem csak a lakói, de a dolgozói is kivették a részüket a Szent Márton Otthon ünnepi műsorából.

Ételosztást szerveznek a képviselők

Szolidaritási akcióprogram keretében ételosztást szervez az Összefogás Tatabányáért frakció az Életfa előtti téren és a kertvárosi SPAR előtt.

Konstruktív együttműködés kezdődött a közgyűlésben

Megválasztották az alpolgármestereket, az önkormányzati cégek tisztségviselőit, költségvetést módosítottak.

Háromórás közmeghallgatás, sokan eljöttek a fórumra

Rekordhosszúságúra nyúlt az idei év végi közmeghallgatás. Sokan kíváncsiak voltak a Polgármesteri Hivatal beszámolójára, kérdésekkel is készültek a megjelent lakosok.

Pénteken változik az ügyfélfogadási rend a Hivatalban

Technikai okok miatt 2019. december 20-án pénteken változik a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadása, az ügyfelek 8.00-11:00 óráig kereshetik fel a Parkolási Ügyfélszolgálatot, valamint szakirodáinkat a Városházán.

Megérkeztek a város új elektromos autói

Két helyben közlekedő autót váltanak ki azok az elektromos gépjárművek, melyek ma kezdték meg a munkát Tatabányán.

Új életmentő eszközzel támogatta a mentőállomást a Bridgestone

Életmentő támogatás érkezett a tatabányai cégtől.

A tatabányai utasokat is érinti a helyközi menetrend változás

Hétfőtől megszűnik a Tatabánya-Déli pályaudvar közötti közvetlen eljutás lehetősége menetrend szerinti autóbuszjárattal.

Természetes alapanyagú ételek kerülhetnek az ünnepi asztalra

„Kétszeresen is öröm a Gördülő Kosár Bevásárló Közösség piacán vásárolni. Egyrészt a helyi termelőket erősítjük, másrészt minőségi, vegyszermentes alapanyagokból készült étel kerül a családunk asztalára.”

Elindult a város hivatalos Facebook oldala

Tatabánya közéletéről, a legfrissebb közérdekű információkról mostantól Tatabánya Megyei Jogú Város hivatalos Facebook oldalán is olvashatnak.

Életének 77. évében elhunyt Hoffmann József

Hoffmann József a Tatabányai Sport Club korábbi technikai vezetője, a Komárom-Esztergom Megyei Labdarúgó Szövetség elnökségi tagja és főtitkára volt.

Civil szervezet és önkéntesek segítik az ebrendészet munkáját

December 21-én 10.00-15.00 között a Segítő Kéz a Kutyákért Egyesület nyílt napot tart a Tatabányai Ebrendészeti telepen, „Állatok Karácsonya” címmel. 

Reagálás Varju László országgyűlési képviselő sajtótájékoztatójára

Szücsné Posztovics Ilona polgármester 2019. december 12-én délelőtt kapott tájékoztatást Varjú László országgyűlési képviselőtől a tatabányai vasútállomással kapcsolatos parlamenti kérdésére érkezett államtitkári válaszról.

Átadták a Bánhidáért Emlékérmeket

A Tatabányai Bányász Fúvószenekar Borbála napi hangversenye méltó alkalmat kínált arra, hogy a Bánhidai Baráti Kör Egyesület és a Tatabánya-Bánhidai Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat itt adja át a Bánhidáért érdemérmeket. 

Közmeghallgatás a Városházán

Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése 2019. december 18-án szerdán, 17 órai kezdettel közmeghallgatást tart a Polgármesteri Hivatal Konferenciatermében (Fő tér 6.).

Az egészségügyben már megtette az első lépéseket a város

A szülők bevonásának lehetőségei a gyermekek kórházi ápolásába, a pszichiátriai kezelések, és a fizioterápia során alkalmazható esszenciális illóolajok is téma volt azon a tanácskozáson, melyet a megyei kormányhivatalban rendezett a Szent Borbála Kórház.

Diákok vetélkedtek Szent Borbála Napján

A bányászok életmódját is jól kellett ismerniük azoknak a diákoknak, akik részt vettek az idei Bányász Hagyományőrző vetélkedőn.

Változik a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje

Az év végi ünnepekre való tekintettel december hónapban módosult nyitvatartási időben fogadják az ügyfeleket a Városházán.

Veszélyes fákat vágnak ki, pótolják őket

Viharkár, illetve kiszáradás, leromlott állapot okozta balesetveszély, - ezek az okok szerepelnek abban a szakvéleményben, amely a szerdán (27-én) zajló munkálatokat indokolják.