Mától újra nyitva van az uszoda

Csütörtöktől a nyáron megszokott nyitvatartási rend szerint (hétköznap: 6:00-20:00, hétvégén 7:30-20:00) várja vendégeit a sportuszoda.

A TVSE részére minden hétköznap 14:30-20:00 között biztosított az edzéslehetőség, a mérkőzések függvényében azonban előfordulhat hétvégi pályafoglalás is részükről.

Közönségúszásra tehát hétköznap nyitástól 14:30-ig illetve hétvégén van lehetőség. Aktuális pályabeosztásunk a www.gyemantfurdo.hu honlapon elérhető.

⚠️ A koronavírusra tekintettel kérjük, hogy az alábbiakra legyenek figyelemmel:

- Egy sávon egyidejűleg maximum 5 fő úszhat.
- Az uszoda kizárólag úszás céljából vehető igénybe, napozásra strandolási céllal nem lehetséges a területen tartózkodni.
- A fürdő egész területén tartani kell a 1,5 m-2 m távolságot egymástól.
- A fürdőt lázas vagy hányásos-hasmenéses, megbetegedésben szenvedők, illetve légúti tüneteket mutatók nem látogathatják.
- Kérjük, részesítsék előnyben a készpénzmentes fizetési módokat: bankkártya, SZÉP-kártya.
- A medencékben, szociális-, s egyéb zárt helyiségekben a bejáratuknál feltüntetett vendégszám tartózkodhat egyidejűleg.
- A medencébe minden belépés előtt kötelező az alapos, szappanos előfürdő. A medence igénybevétele után utófürdő javasolt.
- A medencét csak a megfelelő, fürdési célú ruházatban lehet használni.
- Papucs használata kötelező.
- A mosdók használatát követően az alapos kézmosás és kézfertőtlenítés mellett szappanos előzuhany ismételt alkalmazása szükséges.

⚠️ A TVSE medencehasználatára a hatósági előírásokhoz igazodóan készült belső edzsésszabályzatukban foglaltak az irányadóak.