Batyuban érkezik a mese a tatabányai Népmesepontba

Mindegyik gyermek szereti a mesét. Ha pedig az a szeme előtt zajlik, még bámulatosabb, ahogyan kinyílik a csodavilág, ahová, valljuk be, olykor, mi felnőttek is szeretnék kissé elrejtőzni. Ezt a mesevilágot csomagolja be, és hozza el egy batyuban a Népmesepontba Tatabányára 2019. január 26-án a Magyar Versmondók Egyesületének élőszereplős bábos előadása Az elvarázsolt fazék.

A mesés-főzős, tárgybábokkal bemutatásra kerülő előadás olyan klasszikus meséket mutat majd be, mint a magyar népmesékből oly jól ismert Három kívánság, a Medve és a macska, illetve az erdélyi származású Benedek Elek: Só, valamint Móricz Zsigmond: Iciri piciri  című alkotása.

A tavalyi év őszén átadott tatabányai Népmesepont töretlen népszerűségnek örvend. Örömmel látogatják kicsik és nagyok, mesekedvelők és minőségi kikapcsolódásra vágyók egyaránt. Nem csoda, hiszen hétről hétre új varázslat elevenedik meg, és tárja ki kapuit a csodálatos mesebirodalom.

Aki már járt itt, egészen bizonyosan betér majd újra, aki még nem…nos, feltétlenül látogasson el, és legyen részesen a magyar mese mesékkel átszőtt valóságának!

A Népmesepontot megtalálja Puskin Művelődési Házban, Tatabánya, Kossuth Lajos u. 4. szám alatt. Műsorairól a http://pmh.avertesagoraja.hu/tag/nepmesepont/ oldalon tájékozódhat!