Fűtési rendszer rekonstrukció Dózsakertben

2018. augusztus 6. és 11. között megkezdődik a fűtési rendszer rekonstrukciója Dózsakertben. A munkálatok során jelentős közúti forgalomkorlátozásokra kell számítani, amelyek a garázsokba való bejutást, valamint egyes parkolók használatát is korlátozni fogják.

A T-Szol Zrt. tájékoztatása szerint várhatóan 2018. 08. 06. és 2018. 11. 15. között a
Dózsakert 56. I-II. lépcsőház,
Dózsakert 57. I-II. lépcsőház,
Dózsakert 58. I-II. lépcsőház,
Dózsakert 59. I-II. lépcsőház,
Dózsakert 60. I-II. lépcsőház,
Dózsakert 61. I-II. lépcsőház,
Dózsakert 62. I-II. lépcsőház
előtt közúti forgalomkorlátozás lép érvénybe, valamint egyes parkolók lezárásra kerülnek:

A Dózsakert 63. mögötti garázssorral egy időben kerülnek lezárásra a Dózsakert 64. és a 65. számú épületek garázsai, valamint a mellettük lévő parkolók.
2018. augusztus 13-tól várhatóan szeptember 30-ig gépjárművel nem lesznek használhatóak a garázsok, azonban gyalogosan megközelíthetőek lesznek a munkavégzés teljes ideje alatt.
A kivitelező lehetőséget biztosít az augusztus 13-a után a garázsban maradt gépjárművek kiállására. Ennek módjáról a garázstulajdonosokat levélben értesítették.

Az új rendszer élesítése miatt minden lépcsőházban 1-1 napra szünetelni fog a melegvíz-szolgáltatás. A leállások pontos időpontjairól tájékoztatják a lakóközösséget!

Belső munkaterületek: Az egyes lakóépületek pinceszintjén a meglévő hőfogadó helyiségek.

Végzendő munkák: A meglévő hőfogadói gépészeti szerelvények bontása, a helyiségek falfelületeinek javítása, fertőtlenítő meszelése. Az új blokk-hőközpontok telepítése, beüzemelése.

Külső munkaterületek: Az épületek előtti kisebb járda-, út- és előkerti területek, szakaszok.
Végzendő munkák: A régi szekunder bekötő vezetékek cseréje új primer vezetékekre (a régi vezetékek feltárása, kibontása, új korszerű előszigetelt csővezetékek fektetése, a munkaárkok visszatakarása, burkolatok, zöld felületek helyreállítása).

A teljes beruházás várható befejezési időpontja: 2018. november 15.

A Dózsakertet érintő nyári tervezett melegvíz-korlátozás a rekonstrukciótól függetlenül augusztus 13. és 17. között lesz megtartva, mely időszak alatt a használati melegvíz-szolgáltatás szünetelni fog.

A munkálatok végzése alatt a lakók szíves türelmét és megértését kérik!