Hétfőn nyitnak az óvodák és a bölcsődék

A szülőknek még a mai napon jelezniük kell a hétfői ellátási igényt az intézményvezetők felé!

 

Tisztelt Tatabányai Szülők/Gondviselők!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. 05. 20-án megjelent 215/2020 (V.20.) Kormány rendelet alapján Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata fenntartásában működő óvodák és bölcsődék 2020. 05. 25-től megnyitják kapuikat. Az ellátás normál működési rendben történik.

Az ellátás igényléséről a szülőket az intézmények saját, zárt fórumain már értesítettük.

- Kérjük, hogy az óvodai ellátás esetében a hétfői (május 25-i) igényeiket legkésőbb 2020. május 21. (csütörtök) 16 óráig jelezzék az óvodavezető felé a megfelelő étkezési adagszám megrendelése érdekében. Később leadott igények esetén az ellátást a keddi naptól tudjuk biztosítani.

- A bölcsődei ellátás iránti igényüket legalább két munkanappal a bölcsődébe érkezés előtt szíveskedjenek jelezni az eddig megszokott módon. Így a mai napon 12 óráig beérkezett igények alapján hétfőtől, az ezután érkezett igények alapján keddtől tudjuk biztosítani gyermekük ellátását.

A dobozos ételhordás a normál óvodai élet beindulásával május 25-én megszűnik.

Kérjük, hogy az intézményvezető utasítását egészségügyi előírásokkal kapcsolatban szíveskedjenek betartani: a szülőnek maszk viselése kötelező, a bejárati ajtóknál kézfertőtlenítőt fogunk elhelyezni, melynek használatára kérjük Önöket.

Így tudjuk biztosítani az óvodai és bölcsődei élet zökkenőmentes indítását.