"Hétköznapok Európája" vetélkedőre hívják a középiskolás diákokat

A székesfehérvári Tarsoly Ifjúságért Egyesület "Hétköznapok Európája" címmel hirdet vetélkedőt középiskolás diákok számára.

Az egyesület fontosnak tartja, hogy a fiatalok gyarapítsák ismereteiket Európáról és térségünk Európában betöltött szerepéről, múltjáról, jelenéről. A vetélkedő egyik fő célja, hogy a tanulók otthonosan mozogjanak a hétköznapi élet fontos témáiban, ügyeiben, hogy minél eredményesebben tájékozódjanak az interneten, gyakorolják a felelősségteljes munkamegosztás technikáit, ügyesen működjenek együtt. Ismerjék meg jobban Európa országainak kultúráját, földrajzát, népszokásait, nevezetességeit, ünnepeit, gasztronómiáját.

A vetélkedőre 4 fős, középiskolás diákokból álló csapatok jelentkezését várják. A jelentkezéshez szükséges csapatonként egy segítő tanár is. Egy intézmény több csapattal is indulhat a vetélkedőn. A vetélkedőre a felhívás megjelenésétől kezdődően a Tarsoly Ifjúságért Egyesület honlapján (www.tarsolyegyesulet.hu) lehet regisztrálni és a csapatok itt tájékozódhatnak a vetélkedő folyamatáról.

A felhívással kapcsolatos, további részletes információk az alábbi linken olvashatóak:

"Hétköznapok Európálya" vetélkedő