Isten éltesse Ilonka nénit!

Pohobics Lajosné, Ilonka nénit 95. születésnapja alkalmából otthonában köszöntötte Schmidt Csaba polgármester. Az ünnepelt nagyon örült polgármester úr jubileumi köszöntésének, aki már második alkalommal kereste fel őt.

Azóta már elhunyt férjével 66 évvel ezelőtt, 1953-ban költöztek Tatabányára Agárdról, ahol húga jelenleg is él. A bánya, illetve a munkalehetőség miatt érkeztek városunkba, férje a Tatabányai Szénbányák vállalatánál helyezkedett el. Ilonka néni sokáig aktívan dolgozott, első munkahelye az Állami Áruházban volt, később a Nyugdíjbiztosító Igazgatóságnál tevékenykedett nyugdíjba meneteléig.

Az ünnepségen részt vett fia, Gábor is, aki immár egyedüli fiúként gondoskodik édesanyjáról, mivel három testvére már nem él. Örömtelivé teszi mindennapjait, hogy nagymamaként, dédnagymamaként 8 unokával és 5 dédunokával büszkélkedhet.

Schmidt Csaba polgármester átadta Ilonka néninek a miniszteri emléklapot, nagyon boldog születésnapot és minden jót kívánt az elkövetkezendő évekre. Találkozzunk a következő, 100. évfordulón!