Isten Éltesse Juhász Józsefné Elza nénit!

Juhász Józsefné, Elza nénit alsógallai otthonában kereste fel és köszöntötte 100. születésnapja alkalmából Schmidt Csaba Polgármester Úr, aki az ünnepelt részére ajándékkosarat és emléklapot adott át.

Elza néni az I. világháború után egy évvel, 1919. szeptember 29-én született Tatabányán. Csecsemő volt, mikor a trianoni békeszerződést aláírták, felnőttként megélte a II. világháborút, az 1956-os forradalmat, és nyugdíjas volt már mikor 1989-ben bekövetkezett a rendszerváltás. Amíg egészségi állapota engedte, sokat mesélt családjának a régi időkről.
1958-ban ment férjhez, akkor költöztek alsógallai otthonukba, ahol jelenleg is lakik. Férjét 19 évvel ezelőtt veszítette el, házasságából gyermeke nem született. Jelenleg testvérének unokájával, annak feleségével és gyermekükkel lakik, akik nagy odaadással gondozzák az idős nénit. Elza néni egész életét a munka határozta meg, így hosszú életének a titka az aktív munka és a jó kedélyűség lehet. Napjait békességben, szeretett rokonai körében tölti.

Polgármester Úr az ünnepelt családja körében kívánt Elza néninek nagyon boldog születésnapot és további jó egészséget az elkövetkezendő évekre.