90 éves Olasz Jánosné – Isten éltesse!

Mosoly és ölelés, öröm és segítség. Bölcsesség, élettapasztalat és rengeteg emlék. 90 év történetei. Erről tanúskodik az október 21-én 90. életévét betöltő Olasz Jánosné Kati néni éltútja, akit Schmidt Csaba polgármester úr köszöntött október 19-én születésnapja alkalmából.

A Kőszegen született szépkorú családja körében otthonában fogadta vendégeit. Szép családot tudhat magáénak, három gyermeke és hat unokája van. A Gödöllői, akkori Agrár Akadémián szerzett agrármérnöki képesítést, férjével is itt ismerkedtek meg. Gyermekei Kőszegen születtek, párja kezdő agrármérnökként 1954 környékén került Környére a Kombinátba dolgozni, ahonnan, mit vezérigazgató helyettes ment nyugdíjba.

Anna néni a családjának, gyermekeinek élt. Tatabányára az 1960-as években költöztek. Sokat sportolt, gyermekeit a sport szeretetére és művelésére nevelte, korcsolyázni, úszni tanította őket. Sokat kertészkedett, befőzött. Gondos édesanya, nagymama.

Polgármester úr a város nevében virággal, ajándékkosárral és emléklappal köszöntötte a szépkorút, aki érdeklődve hallgatta a városban zajló fejlesztésekről. isten éltesse sokáig! Kívánjuk, hogy még sok boldog évet tölthessen el szerető családja körében!