Kati néni nyolcvan éves

Beer Józsefné, Kati néni 80. születésnapját ünnepelte a közelmúltban. Az évfordulón Turainé John Katalin alpolgármester asszony, Felsőgalla körzeti képviselője köszöntötte.


 

A városrészben élő szépkorú egészségi állapota romlása miatt néhány hete került be a Szent Teréz Idősek Otthonába, ahová meglepetésszerűen toppant be a városvezető. A születésnapos meghatódva, keresztgyermekei körében ünnepelte a kerek évfordulót. Kati néninek nem született gyermeke, de húga két lánya és azok hét unokája gyakran meglátogatják a keresztmamát. A családban a közeljövőben várják a harmadik és a negyedik dédunoka érkezését.

Kati néni szakácsként végzett, sokáig vendéglátásban dolgozott és sokat segített a népszámlálásoknál is. Közel harminc éve él egyedül, mióta férje meghalt. A felsőgallai szomszédokkal nagyon jó viszonyt ápolt, sok mindent megosztottak egymással és segítették mindennapjaikat, ezért hiányzik neki az ott megszokott közeg. A köszöntött az alpolgármester asszonynak sok erőt, a városvezetés terén sikeres éveket kívánt, Turainé John Katalin az ünnepelttől meleg öleléssel búcsúzott.