Virtuális asszisztens képzést indít a mÉrtékadó Nők Társasága

Aki szeretne otthonról, egyénileg dolgozni, akár külsős munkatársként vagy vállalkozóként, érdemes jelentkeznie a képzésre.

A résztvevők erősíthetik mindazt a tudást, amire az otthoni munkavégzésben szükség lehet.

A virtuális asszisztens egy szakember, aki távolról, akár saját otthonából, akár közösségi irodából támogatja megbízója munkáját. Ha van saját szakterülete (HR, pénzügy, marketing stb.) azt a speciális szaktudást erősítheti virtuális készségekkel.

A professzionális, „D” típusú felnőttképzés június 29-től 3 három hétig, minden hétköznap 9-15 óra között zajlik a
mÉrtékadó Család és KarrierPONT-ban. Aki részt vesz az órákon, sikeres vizsgát tesz, tanúsítványt kap. Képzés feltétele mindössze középfokú iskolai végzettség, Komárom-Esztergom megyei cím, és az, hogy korábban nem vett részt oktatáson a KarriePONT-nál.

Ajánlják a lehetőséget azoknak, akik a jövőben részmunkaidőben szeretnének visszatérni az állásukba (pl. gyermekvállalás után vagy idős családtag gondozása mellől). A tanultak segítenek abban, hogy elsajátítsa a kellő informatikai tudást, a megfelelő kommunikációs technikákat és a sok apró trükköt, amelytől megbízható, nélkülözhetetlen munkatárs lehet akár távolról is.

További információ kérhető telefonon a 34 742 746-os számon (hétfőn, szerdán és pénteken 8-16 óra között vagy emailben a kepzes@mertekadocsak.hu e-mail címen. www.merteadocsak.hu