Rendezvények és Programok 2020 - Döntöttek a pályázatokról

Döntöttek a szakbizottságok a város intézményei, civil szervezetei számára kiírt „Rendezvények 2020”, valamint a „Programok 2020” pályázatokról és a támogatások mértékéről, illetve döntés született a Nyugdíjas Klubok 2020-as évi támogatásáról is.

A „Rendezvények 2020” pályázat célja: vissza nem térítendő támogatás nyújtása 2020-ban, Tatabányán, illetve a tatabányai polgárok részvételével megvalósuló, nagyobb közösségnek szervezett, városrészeket, lakókörzeteket megmozgató kulturális fesztiválok, hagyományőrző rendezvények, stb. megvalósításához.

A „Programok 2020” pályázat célja, hogy a városban működő társadalmi szervezetek, intézmények programjainak (pl. családi napok, jeles napokhoz kapcsolódó programok, ifjúság és gyermek táborok, szakmai képzések, szakmai napok, baráti találkozók stb.) megvalósításához támogatást biztosítson, illetve, hogy a növekvő társadalmi elismerés mellett anyagi forrásokat biztosítson az önkéntesek bevonásával megvalósuló projektekhez.

A „Nyugdíjas Klubok 2020 évi támogatása” pályázat célja: vissza nem térítendő támogatás nyújtása 2020-ban, a nyugdíjas szervezetek működésének segítése, az időskorúak igényeinek megfelelő kulturális-, művészeti-, szabadidős-, és sport tevékenységek, elfoglaltságok szervezésében a szervezetek szerepvállalásának támogatása.

A támogatott szervezetekkel Tatabánya MJV Önkormányzata támogatási megállapodást köt.

A támogatott szervezetek listája a mellékletekben találhatók.

"Rendezvények 2020" nyertes lista

"Programok 2020" nyertes lista

"Nyugdíjas Klubok 2020" nyertes lista