Szelfizz a múzeumban – Lépj be ingyen!

Nem túlzás azt állítani, hogy Tatabányán mindig történik valami. Kezdve a számunkra oly kedves, múltunkat jelképező bányász hagyományainkról való megemlékezésekkel, a jeles ünnepek kapcsán szervezett eseményekkel, folytatva a művészetek, az oktatás, a sport, a tudomány és a kultúra területét érintő programokkal. A sor szinte kimeríthetetlen. 

Tatabánya városa törekszik arra, hogy minden korosztály megtalálja helyben azokat a kulturális és szórakozási lehetőségeket, melyek hozzájárulnak ahhoz, hogy egy város ne csupán élhető, hanem szerethető, azaz igazi otthon legyen az itt élők számára.  Minden tatabányai esemény ehhez kíván hozzájárulni és egyúttal gazdagítani a helyi közösségi élet palettájának színeit. 

Minden esemény fontos, ám ezúttal valami igazán különleges van készülőben, hiszen a Tatabányai Múzeum is csatlakozott a „Museum Selfie Day” -t megtartó intézmények közé. Mi is az a Museum Selfie Day?

2014-ben Mar Dixon, múzeumi ügyvéd kezdeményezésére a kulturális szórakozás egy igen izgalmas ötvözetét a Múzeum Szelfi Napját vezette be. Az ötlet különlegessége és egyedisége abban áll, hogy a művészet, illetve a műtárgyak részévé válhat az ott szelfiző, önmagáról képet készítő múzeumlátogató. Ezzel pedig egy egészen izgalmas, új formát adva az intézményben töltött időnek.

Hogy hogyan is képzeljük el ez? Jöjjön el, nézze meg 2019. január 16-án 11 és 18 óra között és vegyen részt velünk az első tatabányai Múzeumi Szelfi Day-en. Töltse fel, ossza meg a világgal a városi múzeumban készült képeket! 

https://www.facebook.com/hashtag/museumselfieday

Legyen részese a művészetnek, legyen a művészet maga!

Foto: www.dorotheum.com/blog