Új eszközökkel gazdagodott a Móra Óvoda

Hasznos elektronikai eszközökkel gazdagodott a Tatabányai Benedek Elek Óvoda Móra Ferenc Óvoda Telephelye a „Kéz a kézben” program keretén belül.

13 laptopot és 2 új hordozható hangszórót adományozott a Harman/Becker Gépkocsirendszer Gyártó Kft. a tatabányai Móra Ferenc Óvodának. A cég az első olyan megyén kívüli adakozó, akik a „Kéz a kézben” program keretein belül szárnyaik alá vesznek egy oktatási-nevelési intézményt. A vállalat személyes ügyének érezte az intézmény megsegítését, hiszen Pásztor Bernadett a cég nemzetközi bérszámfejtési csoportvezetőjének gyermeke a Móra Ferenc Óvoda Őzike csoportjába jár. Schmidt Csaba Polgármester örömét fejezte ki, hogy az Önkormányzat által 8 évvel ezelőtt elindított „Kéz a kézben” program immár túlmutat a megye határain, hiszen ezúttal egy fehérvári cég érezte szívügyének a város egyik legszebb óvodájának, a Móra Ferenc Óvodának a megsegítését.
Fátrai Zsuzsanna óvodavezetővezető asszony megköszönte a szülők segítségét, és beszédében elmondta, hogy éppen ebben az évben tervezték a közel 65 éves intézmény eszközparkját megújítani, és nagyon örül a jókor jött segítségnek.