Ismét pályázható a Földi Imre Sport Ösztöndíj!

Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata idén is Földi Imre Sport Ösztöndíjjal jutalmazza a kimagasló eredményeket elért városi sportolókat. A tavalyi évben további két ösztöndíj elnyerésével bővült a program, így idén is pályázható lesz a Reménység és Bajnok program egyaránt.

A sportösztöndíj az előző naptári évben elért eredmények alapján kerül megállapításra, és eredményességi támogatás formájában, havi rendszerességgel kerül kifizetésre. A sportösztöndíjra javaslatot a Közgyűlés által megválasztott 5 tagú testület tehet.

A Földi Imre Sportösztöndíj évente legfeljebb 4 fő, 16-20 éves személy számára, 6-12 hónapra állapítható meg, keretösszegét az önkormányzat a mindenkori éves költségvetésében biztosítja.

A Földi Reménység Program támogatása évente legfeljebb 2-4 fő, 20-24 éves személy számára, 6-12 hónapra állapítható meg, keretösszegét az önkormányzat a mindenkori éves költségvetésében biztosítja.

A Földi Bajnok Program támogatása évente legfeljebb 1 fő, 24-35 éves személy számára, 6-12 hónapra állapítható meg, keretösszegét az önkormányzat a mindenkori éves költségvetésében biztosítja.

Az ösztöndíjak elnyeréséhez az alábbi minimum feltételek igazolása szükséges és az egyesület képviseletére jogosult vezetője által aláírt javaslatoknak, az alábbiakat kell tartalmaznia:

  • az ösztöndíjra javasolt sportoló adatai (neve, elérhetősége, sportegyesülete, sportága, amellyel a rendeletben meghatározott sporttevékenységgel kapcsolatos eredményeit elérte),
  • sportszerződésének hiteles másolata,
  • sporteredményei elérését igazoló hivatalos okmányok másolata.

Beérkezési határidő: 2019. február 28.

A javaslatokat a mellékelt adatlapon Schmidt Csaba polgármesternek címzetten, írásban kell eljuttatni:

Cím: Tatabánya Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

2800 Tatabánya, Fő tér 6.

Bővebb információkat találhatnak az alábbi linken:

http://www.tatabanya.hu/Gyorskereso/palyazatok/palyazati-felhivas-foldi-imre-sport-osztondij-2019